Saturday, February 27, 2010

Me vs Malaysia Boleh (VIII)

PROTON NEW CONCEPT CAR


Baru-baru ni Proton ada mengeluarkan press statement di 80th Geneva International Motor Show berkenaan kereta baru yang sedang dibangunkan oleh Proton dengan kerjasama pereka kereta terkemuka Giorgetto Guigiaro. Inilah kereta yang dimaksudkan:-




Nampak hebat kan. Tak tahu ler sama ada model ini akan dipasarkan di Malaysia tau tak tapi kalau dijual di Malaysia, aku rasa nak angkat ler sebijik :)

Yang pasti di Website nyer pun takde maklumat lain kecuali ada jam tengah countdown, rasanya untuk tarikh pelancaran model ni kut. Apa-apa pun di bawah ni beberapa lagi gambar model baru Proton ini.

 

  

  

  

  

  

Nuffnang

Advertlets

Ping Busuk